1000 KM ETICHETE PRODUSE LUNAR
4 UTILAJE INDUSTRIALE
57 PROFESIONIȘTI ÎN DOMENIU

       …       

Tipărim etichete pe diverse substraturi speciale, netede sau structurate. Avem o echipă de profesioniști, dinamică, proactivă și motivată de noi provocări. Executăm etichete pe echipamente moderne, de ultimă generație, cu diverse tehnologii de tipar și înnobilare.

TIPAR FLEXO
TIPAR OFFSET
SERVICII ADIȚIONALE

TIPAR FLEXO

  • Tipărim flexo UV pe echipamente cu alimentare din rolă și cu eliminare în coală și rolă, pe diferite substraturi de hârtie și materiale sintetice, cu diverse finisări (poleire, embosare și lăcuire) și inspecție video la finisare.

  • Tipărim pe substraturi cu diferite tipuri de adezivi (removable, permanent, deep freeze, etc), suporturi (lucios, semilucios, mat, metalizat, termic, hârtie structurată, polietilenată, polipropilenă, PVC, PET) și diferiți lineri (hârtie sau plastic).

  • Putem tipări pe spatele materialului pe toată suprafața lui sau putem realiza o neutralizare parțială a adezivului. De asemenea putem aplica folie de poleire pe substraturi plane și structurate (aur, argint, cupru și mai multe culori), lacuri speciale UV (tactil, Braille), embosare (în relief).

  • Tipărim etichete multistrat pentru diferite tipuri de promoții (se pot inseria și acoperi cu cerneală răzuibilă).

ETICHETE AUTOADEZIVE ÎN ROLĂ
(imprimate sau neimprimate)


FABRICATE DIN

DEMO


PROCESUL DE

IMPRIMARE

FLEXOGRAFICĂ


În curând veți putea vedea un film ce prezintă procesul de imprimare flexografică pentru o mai bună înțelegere a ceea ce facem pentru dumneavoastră.

TIPAR OFFSET

Tipărim offset pe echipamente cu alimentare din rolă și coală și cu eliminare în coală, zig-zag, rolă, pe diferite substraturi de hârtie și carton (offset, hârtie autocopiatoare, velin, cretat și duplex) și cu diverse finisări (perforație, numerotare, lipire).

Documente financiar-contabile

Formularistică bancară

Asigurări

Hârtie de imprimantă matricială

Coli cu antet

Pliante și flyere

Plicuri securizate (tip cod pin, salarii)

PRODUSE PE HÂRTIE

SERVICII ADIȚIONALE

Pre-press (scanări, separație de culoare, prelucrare de imagine)

Proiectarea formei pentru tipar

Managementul culorii

Consultanță în domeniul tiparului